Filtrare dupa

Marca

Marca

Greutate neta

Greutate neta

Lungime

Lungime

Latime

Latime

Inaltime

Inaltime

Putere kW a Echipamentului

Putere kW a Echipamentului

Nr de Camere

Nr de Camere

Volum(Litri)

Volum(Litri)

Tip Tava

Tip Tava

Nr de tavi

Nr de tavi

Tip control

Tip control

Ciclu de lucru

Ciclu de lucru

Sfogliatrice ideale per la laminazione manuale di tutti i tipi di pasta. Vengono impiegati materiali sceltissimi al vertice della qualita per arrivare a raggiungere gli standard principali di semplicita d' utilizzo e di durata nel tempo. La nuova trasmissione ad ingranaggi con bagno d' olio garantisce questa affidabilita. I cilindri di diametro a spessore maggiorati assicurano una perfetta calibratura del prodotto senza perdite di potenza. Nuovo anche il sistema di bilanciatura del cilindro superiore per un migliore controllo dello spessore. Larghezza cilindri mm. 500 – Trasmissioni a bagno d’olio – Comandi inversione a leva (joystick) – con scivoli inox (senza nastri) - V400-3FASE (A RICHIESTA V220-MONOFASE"
Laminator de banc manual (fara benzi)-ZSF500B04M
ZSF500B04M
4.9 42

Impastatrice con movimento a braccia tuffanti che garantisce una maggiore ossigenazione dell’impasto e ne riduce il riscaldamento - Struttura in acciaio verniciato di grosso spessore e testata in fusione di ghisa - Vasca, utensili, protezione in acciaio inox - Capacita impasto Kg.50 / Lt.75 - Motore a 2 velocita - Movimento braccia e vasca con ingranaggi a bagno d’olio - Macchina su ruote girevoli - V400-3FASE

Malaxor cu brate batante de 50 kg-ZTK050VE
ZTK050VE
4.9 42
Sfogliatrice ideale per la laminazione manuale di tutti i tipi di pasta. Vengono impiegati materiali sceltissimi al vertice della qualita per arrivare a raggiungere gli standard principali di semplicita d' utilizzo e di durata nel tempo. La nuova trasmissione ad ingranaggi con bagno d' olio garantisce questa affidabilita. I cilindri di diametro a spessore maggiorati assicurano una perfetta calibratura del prodotto senza perdite di potenza. Nuovo anche il sistema di bilanciatura del cilindro superiore per un migliore controllo dello spessore. Larghezza cilindri mm. 500 – Trasmissioni a bagno d’olio – Comandi inversione a leva (joystick) – con scivoli inox (senza nastri) - struttura inox - V400-3FASE ( A RICHIESTA MONOFASE)"
Laminator de banc din otel inoxidabil manual (fara benzi)-ZSF500B04MI
ZSF500B04MI
4.9 42

Echipamentele pentru patiserie / cofetărie sunt esențiale pentru prepararea unei game largi de produse de patiserie, de la prăjituri și biscuiți până la torturi și produse de patiserie. Ele ajută la asigurarea faptului că produsele de patiserie sunt preparate corespunzător și că au o aromă și o textură delicioase.

Unele dintre cele mai importante echipamente pentru patiserie / cofetărie includ:

  • Cuptoare: Cuptoarele sunt esențiale pentru gătirea produselor de patiserie. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni, modele și temperaturi, în funcție de nevoile specifice ale patiseriei / cofetăriei.
  • Bănci de lucru: Băncile de lucru sunt esențiale pentru pregătirea produselor de patiserie. Ele trebuie să fie suficient de mari pentru a permite lucrătorilor să se miște în jurul lor cu ușurință și să lucreze confortabil.
  • Aparate de frământat: Aparatele de frământat pot ajuta la simplificarea procesului de frământare a aluatului.
  • Aparate de modelat: Aparatele de modelat pot ajuta la modelarea produselor de patiserie în forme specifice.
  • Aparate de tăiat: Aparatele de tăiat pot ajuta la tăierea produselor de patiserie în bucăți uniforme.
  • Vitrine de expunere: Vitrinele de expunere sunt folosite pentru a păstra produsele de patiserie calde sau reci și pentru a le prezenta clienților.

Atunci când alegeți echipamente pentru patiserie / cofetărie, este important să luați în considerare următoarele:

  • Tipul de produse de patiserie care vor fi preparate: Dacă patiseriile / cofetăriile dvs. vor servi o varietate de tipuri de produse de patiserie, veți avea nevoie de un set mai divers de echipamente.
  • Volumul de producție: Dacă patiseriile / cofetăriile dvs. sunt mari și produc cantități mari de produse de patiserie, veți avea nevoie de echipamente mai mari și mai puternice.
  • Bugetul: Echipamentele pentru patiserie / cofetărie pot varia ca preț, așa că este important să stabiliți un buget înainte de a începe să faceți cumpărături.

De asemenea, este important să alegeți echipamente de calitate care să reziste la utilizarea intensivă. Ar trebui să luați în considerare, de asemenea, echipamentele care sunt ușor de curățat și întreținut.

Echipamentele pentru patiserie / cofetărie pot face o diferență reală în succesul patiseriei / cofetăriei dvs. Prin alegerea echipamentelor potrivite și menținerea lor în stare bună de funcționare, vă puteți asigura că patiseriile / cofetăriile dvs. sunt eficiente și profitabile.

În plus față de echipamentele menționate mai sus, unele patiserii / cofetării pot alege să folosească și următoarele echipamente:

  • Mașini pentru aluat: Mașinile pentru aluat pot ajuta la simplificarea procesului de preparare a aluatului.
  • Mașini de decorat: Mașinile de decorat pot ajuta la decorarea produselor de patiserie cu modele elaborate.
  • Aparate de ambalat: Aparatele de ambalat pot ajuta la ambalarea produselor de patiserie pentru a le păstra proaspete.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: