Finanțare

Suntem conștienți ce efort presupune o astfel de investiție, astfel încât ContiGrup oferă posibilitatea fiecărui client de a apela la serviciile noastre de finanțare.Indiferent de faptul că vorbim despre sistemul în rate până la 1 an sau de leasing, toate aceste variante sunt la dispoziția clienților care doresc să apeleze la aceste servicii.
Finanțarea este o parte importantă a serviciilor noastre, de aceea avem mai multe soluții de finanțare, care să acopere mai toate problemele pe care le parcurge un antreprenor la început de drum. De altfel, datorită acestor solutii, clienții tind spre achiziții de echipamente superioare calitativ, fără să aibă presiuni inutile vizavi de cash- flow.

Leasing financiar

Este o formă specială de realizare a operației de creditare pe termen mediu și lung pentru procurarea, de regulă, de echipament industrial. Echipamentul este cumpărat de către societatea de leasing și se închiriază ulterior solicitantului. La sfârșitul perioadei de leasing finanțatorul se obligă să respecte dreptul de opțiune al utilizatorului de a cumpăra bunul, de a prelungi contractul de leasing ori de a înceta raporturile contractuale. Pentru acest tip de finanțare este necesar un avans de 10-50%, iar perioada este de maximum 60 luni.

Leasing operațional

Leasingul operațional reprezintă transferarea dreptului de utilizare al unui echipament unei companii, în conditiile achitării unei rate lunare fixe care acoperă toate costurile de funcționare cât și alte servicii suplimentare. Toate riscurile sunt preluate de către firma de leasing operațional. Spre deosebire de leasingul financiar, un sistem de leasing operațional presupune folosirea bunului finanțat pe o perioadă limitată de timp. Astfel, utilizatorul se decide încă de la începutul contractului să returneze bunul finanțatorului o dată cu încheierea perioadei de leasing, acesta din urmă preluând toate drepturile asupra bunului. Sistemul presupune plata lunară a unei singure facturi, care să înglobeze costurile tuturor serviciilor. Avansul poate varia de la 0% la 50% iar durata acestuia este de maximum 60 luni.

Sistem în rate

Durata acestuia este de maximum 12 luni, avansul poate fi cel mult 50% sau se poate opta pentru o soluție fără avans. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi soluția optimă afacerii dumneavoastre. Veți primi un răspuns în cel mult 2 ore de la depunerea solicitării, indiferent de tipul de finanțare ales.