Cariere


Povestea noastră

Conti Grup este o societate cu capital integral românesc care activează în industria HoReCa de peste 17 ani. Obiectivul nostru este foarte clar și anume să abordăm personal fiecare proiect, indiferent de complexitatea acestuia, și să îi asigurăm succesul.

Una dintre valorile pe care le avem este orientarea către client, atâta timp cât fiecare client cu care lucrăm se dezvoltă, ne dezvoltăm și noi odată cu el. Lucrăm deja cu nume mari din această industrie precum: City Grill, Caru cu Bere, Hotel Opera Plaza sau Fratelli Grup, etc. și portofoliul nostru crește pe zi ce trece. Toate acestea nu ar fi fost posibile dacă nu exista echipa Conti Grup, echipă care se bazează pe valori precum integritate, transparență, comunicare eficientă și muncă de echipă.

Alătură-te echipei Conti Grup

Dacă te tentează să lucrezi pentru unul dintre cei mai importanți angajatori din domeniul furnizorilor de echipamente HoReCa, tot ce trebuie să faci este să aplici la unele dintre posturile libere. Conti Grup este o companie în continuă dezvoltare, trimite- ne CV-ul tău, iar noi te vom contacta imediat ce avem un post disponibil potrivit pentru tine.