- Brand
- Sammic
- Tip Alimentare
- Electric
Electrica - Alimentare Electrica
- 230V
400V - Greutate neta
- 21.6
- Lungime
- 387
- Latime
- 286
- Inaltime
- 439
- Putere kW a Echipamentului
- 1.5
- Volum(Litri)
- 5.5
- Putere kW
- 1.5
Vezi aici lista de produse
Vezi detalii
Contacteaza aici consultantul tau Conti Grup
Vezi aici conditiile
Performanta profesionala si capacitate mare
Cutter-ul K-52 de la Sammic este un echipament profesional de procesare a alimentelor, proiectat pentru a oferi o performanta de top si o capacitate mare de lucru. Cu o putere de 1.5 kW si un volum de 5.5 litri, acest echipament este ideal pentru mediul horeca unde se lucreaza cu cantitati mari de ingrediente.
Construit pentru durabilitate si rezistenta
Cu o constructie robusta din otel inoxidabil si materiale de cea mai inalta calitate, Cutter-ul K-52 este conceput pentru a rezista in conditii de utilizare intensiva. Blocul motor din otel inoxidabil si capacul din aluminiu asigura durabilitate, iar hopper-ul din otel inoxidabil cu capac din policarbonat rezistent completeaza designul solid al echipamentului.
Versatilitate si eficienta
Acest procesor de alimente dispune de 2 viteze de functionare, permitandu-va sa alegeti setarea potrivita in functie de necesitatile dvs. de prelucrare a ingredientelor. De asemenea, orificiul superior din capac va permite sa adaugati lichide in timpul functionarii, pentru a obtine rezultate perfect omogenizate. Mixerul optional "Cut&mix" adauga un nivel suplimentar de versatilitate si eficienta in bucatarie.
Design compact si ergonomic
Cu dimensiuni de 387 x 286 x 439 mm, Cutter-ul K-52 are un design compact care nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Forma ergonomica a echipamentului faciliteaza manipularea si curatarea usoara, contribuind la eficienta si confortul in timpul procesului de preparare a alimentelor.
Construit pentru durabilitate si rezistenta
Cu o constructie robusta din otel inoxidabil si materiale de cea mai inalta calitate, Cutter-ul K-52 este conceput pentru a rezista in conditii de utilizare intensiva. Blocul motor din otel inoxidabil si capacul din aluminiu asigura durabilitate, iar hopper-ul din otel inoxidabil cu capac din policarbonat rezistent completeaza designul solid al echipamentului.
Versatilitate si eficienta
Acest procesor de alimente dispune de 2 viteze de functionare, permitandu-va sa alegeti setarea potrivita in functie de necesitatile dvs. de prelucrare a ingredientelor. De asemenea, orificiul superior din capac va permite sa adaugati lichide in timpul functionarii, pentru a obtine rezultate perfect omogenizate. Mixerul optional "Cut&mix" adauga un nivel suplimentar de versatilitate si eficienta in bucatarie.
Design compact si ergonomic
Cu dimensiuni de 387 x 286 x 439 mm, Cutter-ul K-52 are un design compact care nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Forma ergonomica a echipamentului faciliteaza manipularea si curatarea usoara, contribuind la eficienta si confortul in timpul procesului de preparare a alimentelor.
Versatilitate si eficienta
Acest procesor de alimente dispune de 2 viteze de functionare, permitandu-va sa alegeti setarea potrivita in functie de necesitatile dvs. de prelucrare a ingredientelor. De asemenea, orificiul superior din capac va permite sa adaugati lichide in timpul functionarii, pentru a obtine rezultate perfect omogenizate. Mixerul optional "Cut&mix" adauga un nivel suplimentar de versatilitate si eficienta in bucatarie.
Design compact si ergonomic
Cu dimensiuni de 387 x 286 x 439 mm, Cutter-ul K-52 are un design compact care nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Forma ergonomica a echipamentului faciliteaza manipularea si curatarea usoara, contribuind la eficienta si confortul in timpul procesului de preparare a alimentelor.
Design compact si ergonomic
Cu dimensiuni de 387 x 286 x 439 mm, Cutter-ul K-52 are un design compact care nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Forma ergonomica a echipamentului faciliteaza manipularea si curatarea usoara, contribuind la eficienta si confortul in timpul procesului de preparare a alimentelor.
Detalii ale produsului
Obiective clare
In anul 2000 ne-am format cu un singur scop: dezvoltarea segmentului HoReCa
Nevoie de dezvoltare
Dupa ce in anul 2002 am deschis primul punct de lucru la Iasi, 3 ani mai tarziu am deschis pentru partenerii nostri filialele din Suceava, Oradea si Targu Mures.
Analiza feedback-ului
Pentru un raspuns mai rapid la livrarea produselor, in anul 2007 am decis duplimentarea si dezvoltarea continua a stocurilor.
Standarde certificate
Perioada 2008 - 2011 este dedicata obtinerii standardelor de calitate, sanatate si securitate operationala. Detinem certificarile ISO9001, ISO14001 si ISO18001
Garantia calitatii
Avem colaborari cu producatori renumiti pentru calitatea echipamentelor si continuam prin calitatea serviciilor oferite.