- Brand
- Fimar
- Tip Alimentare
- Electric
- Alimentare Electrica
- 230V
- Greutate bruta
- 97
- Greutate neta
- 80
Vezi aici lista de produse
Vezi detalii
Contacteaza aici consultantul tau Conti Grup
Vezi aici conditiile
Malaxor carne 1PH - Performanta si fiabilitate pentru bucatariile profesionale
Cu un design robust din otel inoxidabil slefuit, malaxorul de carne Fimar este un echipament profesional ce ofera o functionare eficienta si durabila. Capacul din otel inoxidabil standard, functia de inversare, manerul de basculare a cuvei, lamele detasabile si comenzile la tensiune redusa sunt doar cateva dintre caracteristicile ce fac acest malaxor ideal pentru horeca.
Malaxor carne 1PH - Eficienta si versatilitate pentru prepararea carnii
Echipat cu o singura lama, malaxorul de carne Fimar este perfect pentru framantarea rapida si uniforma a carnii in bucatariile profesionale. Cu un kit de roti inclus (doua dintre ele prevazute cu frana), acest echipament este usor de mutat si de integrat in fluxul de lucru al unei bucatarii.
Malaxor carne 1PH - Design ergonomic si functionalitate optima
Malaxorul de carne Fimar se remarca prin designul sau ergonomic, ce include un maner de basculare a cuvei pentru o utilizare facila si eficienta. Lamele detasabile permit o curatare usoara si rapida, iar comenzile la tensiune redusa asigura o operare sigura si precisa.
Malaxor carne 1PH - Alegerea ideala pentru bucatariile profesionale
Cu o greutate bruta de 97 kg si o greutate neta de 80 kg, malaxorul de carne Fimar este un echipament solid si stabil, potrivit pentru uz intensiv in mediul horeca. Fiind fabricat in Italia, acest malaxor reprezinta garantia calitatii si durabilitatii pentru prepararea eficienta a carnii in restaurante, hoteluri sau alte unitati de alimentatie publica.
Malaxor carne 1PH - Eficienta si versatilitate pentru prepararea carnii
Echipat cu o singura lama, malaxorul de carne Fimar este perfect pentru framantarea rapida si uniforma a carnii in bucatariile profesionale. Cu un kit de roti inclus (doua dintre ele prevazute cu frana), acest echipament este usor de mutat si de integrat in fluxul de lucru al unei bucatarii.
Malaxor carne 1PH - Design ergonomic si functionalitate optima
Malaxorul de carne Fimar se remarca prin designul sau ergonomic, ce include un maner de basculare a cuvei pentru o utilizare facila si eficienta. Lamele detasabile permit o curatare usoara si rapida, iar comenzile la tensiune redusa asigura o operare sigura si precisa.
Malaxor carne 1PH - Alegerea ideala pentru bucatariile profesionale
Cu o greutate bruta de 97 kg si o greutate neta de 80 kg, malaxorul de carne Fimar este un echipament solid si stabil, potrivit pentru uz intensiv in mediul horeca. Fiind fabricat in Italia, acest malaxor reprezinta garantia calitatii si durabilitatii pentru prepararea eficienta a carnii in restaurante, hoteluri sau alte unitati de alimentatie publica.
Malaxor carne 1PH - Design ergonomic si functionalitate optima
Malaxorul de carne Fimar se remarca prin designul sau ergonomic, ce include un maner de basculare a cuvei pentru o utilizare facila si eficienta. Lamele detasabile permit o curatare usoara si rapida, iar comenzile la tensiune redusa asigura o operare sigura si precisa.
Malaxor carne 1PH - Alegerea ideala pentru bucatariile profesionale
Cu o greutate bruta de 97 kg si o greutate neta de 80 kg, malaxorul de carne Fimar este un echipament solid si stabil, potrivit pentru uz intensiv in mediul horeca. Fiind fabricat in Italia, acest malaxor reprezinta garantia calitatii si durabilitatii pentru prepararea eficienta a carnii in restaurante, hoteluri sau alte unitati de alimentatie publica.
Malaxor carne 1PH - Alegerea ideala pentru bucatariile profesionale
Cu o greutate bruta de 97 kg si o greutate neta de 80 kg, malaxorul de carne Fimar este un echipament solid si stabil, potrivit pentru uz intensiv in mediul horeca. Fiind fabricat in Italia, acest malaxor reprezinta garantia calitatii si durabilitatii pentru prepararea eficienta a carnii in restaurante, hoteluri sau alte unitati de alimentatie publica.
Detalii ale produsului
Obiective clare
In anul 2000 ne-am format cu un singur scop: dezvoltarea segmentului HoReCa
Nevoie de dezvoltare
Dupa ce in anul 2002 am deschis primul punct de lucru la Iasi, 3 ani mai tarziu am deschis pentru partenerii nostri filialele din Suceava, Oradea si Targu Mures.
Analiza feedback-ului
Pentru un raspuns mai rapid la livrarea produselor, in anul 2007 am decis duplimentarea si dezvoltarea continua a stocurilor.
Standarde certificate
Perioada 2008 - 2011 este dedicata obtinerii standardelor de calitate, sanatate si securitate operationala. Detinem certificarile ISO9001, ISO14001 si ISO18001
Garantia calitatii
Avem colaborari cu producatori renumiti pentru calitatea echipamentelor si continuam prin calitatea serviciilor oferite.