Here’s the Romanian translation for the El Bandido panini press oven features, cook times, and specifications:
Caracteristici
Mecanism pentru presă griddle cu bază plană din aluminiu, acoperită cu strat anodizat antiaderent și placă superioară griddle NEG-11 de 5 mm (garanție de 90 de zile)
Control simplu și intuitiv prin atingere
Motoare independente, cu circulație verticală a aerului prin impingement
Energie RF lansată din partea superioară
Amestecător pentru a asigura distribuția uniformă a aerului și a energiei RF
Convertor catalitic de recirculare integrat pentru funcționare fără ventilație, listat UL (KNLZ)
Filtrare externă a aerului de răcire
Catalizator de ventilație pentru a limita emisiile și mirosurile
Temporizator LED care numără ultimele 30 de secunde de timp de gătire
Sistem inteligent de meniu cu stocare nelimitată de rețete
Programabil prin USB sau card inteligent
Compatibil cu Wi-Fi
Actualizări rapide de firmware prin USB
Interfață cu temperatură unică sau duală
Autodiagnosticare pentru monitorizarea componentelor și performanței cuptorului
Tehnologie inteligentă de detectare a tensiunii (doar în SUA)
Include cablu și priză (lungime nominală de 1,8 m)
Garanție cuptor – 1 an pentru piese și manoperă
Timpuri de gătire
Quesadilla: 30 secunde
Panini: 60 secunde
Sandviș cu brânză la grătar: 45 secunde
Sandviș cubanez: 1 minut 15 secunde
Specificații Tehnice pentru El Bandido
Construcție Exterioară: Înveliș și ușă din oțel rezistent la coroziune, acoperit cu strat rezistent la temperaturi înalte (RAL-3000/Roșu flacără sau RAL-9005/Negru jet)
Construcție Interioară: Oțel inoxidabil
Înălțime cuptor: 25 in | 635 mm
Lățime cuptor: 16 in | 406 mm
Adâncime cuptor: 29,8 in | 757 mm
Greutate cuptor: 170 lb. | 77,1 kg
Înălțime cameră de gătit: 7,2 in | 183 mm
Lățime cameră de gătit: 12,5 in | 318 mm
Adâncime cameră de gătit: 10,5 in | 267 mm
Volum cameră de gătit: 0,54 cu.ft. | 15,3 litri
Distanță față de perete (sus): 5 in | 127 mm
Distanță față de perete (lateral): 1 in | 25 mm