- Brand
- Airfan
- Tip Alimentare
- Electric
- Alimentare Electrica
- 230V
- Lungime
- 83
- Latime
- 123
- Inaltime
- 173
- Putere kW a Echipamentului
- 1.5
- Putere kW
- 1.5
Vezi aici lista de produse
Vezi detalii
Contacteaza aici consultantul tau Conti Grup
Vezi aici conditiile
Detalii ale produsului
Obiective clare
In anul 2000 ne-am format cu un singur scop: dezvoltarea segmentului HoReCa
Nevoie de dezvoltare
Dupa ce in anul 2002 am deschis primul punct de lucru la Iasi, 3 ani mai tarziu am deschis pentru partenerii nostri filialele din Suceava, Oradea si Targu Mures.
Analiza feedback-ului
Pentru un raspuns mai rapid la livrarea produselor, in anul 2007 am decis duplimentarea si dezvoltarea continua a stocurilor.
Standarde certificate
Perioada 2008 - 2011 este dedicata obtinerii standardelor de calitate, sanatate si securitate operationala. Detinem certificarile ISO9001, ISO14001 si ISO18001
Garantia calitatii
Avem colaborari cu producatori renumiti pentru calitatea echipamentelor si continuam prin calitatea serviciilor oferite.
Descriere
Caracteristici și specificații
- Alimentare electrică: 230V
- Putere maximă a echipamentului: 1.5 kW
- Dimensiuni compacte: Lungime 83mm, Lățime 123mm, Înălțime 173mm
- Brand de renume: Airfan
- Fabricat în Italia, garantând calitate și durabilitate
- Compatibil cu diverse sisteme de ventilație
Descriere generală
Controlerul pentru invertor de la Airfan reprezintă soluția ideală pentru gestionarea eficientă și optimizarea performanțelor sistemelor de ventilație. Proiectat și fabricat în Italia, acesta se distinge prin calitatea superioară a materialelor și prin fiabilitatea sa. Cu o alimentare electrică de 230V și o capacitate de a susține echipamente de până la 1.5 kW, acest controler este compatibil cu o gamă largă de sisteme de ventilație. Dimensiunile sale compacte permit o instalare ușoară și integrarea în spații restrânse, fără a compromite accesibilitatea sau performanța.
Beneficii
Utilizând Controlerul Invertor Airfan, veți beneficia de o gestionare precisă și eficientă a sistemului de ventilație, ducând la o optimizare a consumului de energie și la îmbunătățirea calității aerului. Comparativ cu alte produse similare de pe piață, acest controler se remarcă prin durabilitatea sa sporită și prin adaptabilitatea la diverse sisteme, făcându-l o investiție inteligentă pe termen lung.
Utilizare
Acest controler este ideal pentru utilizarea în locuințe, birouri, spații comerciale sau orice altă locație unde calitatea și eficiența ventilației sunt esențiale. Fie că doriți să optimizați ventilația pentru confortul personal sau să reduceți costurile energetice, Controlerul Invertor Airfan este soluția perfectă.
Instrucțiuni de folosire
Pentru a asigura performanța optimă a controlerului, este recomandat să urmați instrucțiunile de instalare furnizate de producător. Asigurați-vă că alimentarea electrică corespunde specificațiilor produsului și că instalarea este efectuată în conformitate cu standardele de siguranță.
Optimizați eficiența sistemului dvs. de ventilație acum cu Controlerul Invertor Airfan. Descoperiți diferența pe care calitatea italiană o poate aduce în casa sau biroul dvs. Cumpărați acum!