Filtre disponibile

Filtre active:
Generare aburi
Sistem de spalare automat

Cuptoare gastronomice profesionale 

57 produse disponibile.
pe pagină
Se afișează 1-12 din 57 produse

În oferta ContiGrup de cuptoare electrice profesionale veți descoperi doar echipamente concepute pentru a vă îmbunătăți și eficientiza activitatea în bucătărie. Oferim o varietate de cuptoare gastronomice de înaltă calitate care se potrivesc perfect în orice bucătărie profesională și vă ajută să gătiți preparate delicioase.

Aceste cuptoare profesionale sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă un control precis al temperaturii și al timpului de gătit. Cu ajutorul unor cuptoare electrice vă puteți pregăti rețetele preferate eficient, economisind energie și timp. În oferta noastră veți găsi cuptoare gastronomice de ultimă generație, precum cuptor Chefmate Touch electric și cuptor Venexia San Marco electric. Aceste cuptoare oferă funcționalități avansate, precum controlul tactil și programe de gătit predefinite, care vă permit să obțineți rezultate perfecte de fiecare dată.

Cuptoare electrice profesionale pentru experții în gastronomie

Un alt model popular este modelul de cuptor gastronomic electric, care se remarcă prin eficiența sa energetică și uniformitatea gătitului. Cu acest cuptor veți putea prepara o gamă largă de alimente, de la aperitive la deserturi, asigurându-vă că acestea sunt gătite uniform și la perfecțiune. Optând pentru cuptoarele noastre electrice profesionale veți beneficia de tehnologia de ultimă oră și de performanța de care aveți nevoie pentru a vă duce bucătăria la un alt nivel. 

Alăturați-vă astăzi celorlalți profesioniști care și-au îmbunătățit bucătăriile cu ajutorul cuptoarelor noastre electrice și descoperiți diferența pe care acestea o pot face în pregătirea preparatelor delicioase.

Cât de utile sunt cuptoarele electrice profesionale?

Cuptoarele electrice profesionale sunt extrem de utile pentru orice afacere care implică gătitul de alimente în cantități mari. Acestea sunt folosite în general în restaurante, cantine, cafenele, patiserii, brutării și alte afaceri de alimentație publică.

Cuptoarele electrice profesionale sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât cuptoarele tradiționale, deoarece utilizează energie electrică în loc de gaz sau combustibil. Acestea sunt dotate cu termostate și senzori care asigură o temperatură constantă în cuptor, astfel încât alimentele să fie coapte uniform și să aibă un gust și o textură perfecte.

Aceste echipamente sunt proiectate pentru a putea găti cantități mari de alimente în același timp. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacități, astfel încât puteți găsi cu ușurință un cuptor care să corespundă nevoilor afacerii pe care o conduceți.

More

Produse noi

Sale!

DTW05320
0,36€

HSD-757M
172,00€

HSD-757E
190,00€

A031-BRONZE
32,00€

A031-BLACK
32,00€

A031-SILVER
32,00€
Sale!

GRN-BL18-EV-SE
2 224,00€

Produse noi