Utilaje, echipamente și accesorii Horeca la ContiGrup
-
Produse
-
Bar și bufet
- Echipamente Multifunctionale
- Cuptoare gastronomice profesionale
- Pacojet
- Lampi decontaminare
- Cuptoare pe carbuni
- Dispensere sapun
- Panificație
- Depozitare și transport
- Igienă
- Hotel
- Promotii
- Ustensile și accesorii
- Echipamente Bucatarie
- Spălătorie veselă
- Spălătorie industrială rufe
- Carmangerie
- Echipamente fast food
- Echipamente pizza
- Patiserie / Cofetărie
- Vitrine expunere
- Ventilație
CautareCauta ceva...
Nimic gasit
Nu a fost gasit nimic, te rugam sa reincerci
Panificație
Filtrare dupa
Categorii
Categorii
Greutate [kg]
Greutate [kg]
Panificație 19 produse.
Se afiseaza 1-16 din 19 produs(e)Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 15 chifle, model semi-automatS/AR 157.665,00 lei PretEchipament robust, cu un design ergonomic.Feliator de pâine, până la 420 mm, semi-automat, încărcare frontalăTA 404.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 22 chifle, model semi-automatS/AR 224.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Feliator de pâine, până la 520 mm, semi-automat, încărcare frontalăTA 504.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 30 chifle, model semi-automatS/AR 304.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.
TA 40C4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 36 chifle, model semi-automatS/AR 364.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.
TA 50C4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 52 chifle, model semi-automatS/AR 524.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 15 chifle, model semi-automat, oleodinamicS/AR 15SA4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 22 chifle, model semi-automat, oleodinamicS/AR 22SA4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 30 chifle, model semi-automat, oleodinamicS/AR 30SA4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 36 chifle, model semi-automat, oleodinamicS/AR 36SA4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.Divizor aluat chifle, capacitate 52 chifle, model semi-automat, oleodinamicS/AR 52SA4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.
S/AR 15A4.9 42asdrty
ewr
Echipament robust, cu un design ergonomic.
S/AR 22A4.9 42asdrty
ewr
Echipamentele de panificație sunt esențiale pentru orice unitate de alimentație publică care oferă produse de panificație, cum ar fi pâine, produse de patiserie, etc.
**Aceste echipamente sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele, pentru a se potrivi nevoilor specifice
Echipamente de panificație
Echipamentele de panificație sunt esențiale pentru orice unitate de alimentație publică care oferă produse de panificație, cum ar fi pâine, produse de patiserie, etc.
Aceste echipamente sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei unități.
Tipuri de echipamente de panificație:
- Malaxor: Malaxorul este utilizat pentru a amesteca ingredientele pentru aluat.
- Dospitor: Dozitorul este utilizat pentru a fermenta aluatul înainte de coacere.
- Cuptor de pâine: Cuptorul de pâine este utilizat pentru a coace pâinea.
- Mașină de tăiat pâine: Mașina de tăiat pâine este utilizată pentru a tăia pâinea în felii.
- Mașină de modelat pâine: Mașina de modelat pâine este utilizată pentru a modela aluatul în forme specifice, cum ar fi pâinea franțuzească sau pâinea cu formă de brioșe.
Atunci când alegeți echipamente de panificație, este important să luați în considerare următoarele factori:
- Dimensiunea și capacitatea unității: Alegeți echipamente care sunt potrivite pentru dimensiunea și capacitatea unității dumneavoastră.
- Tipul de unitate: Alegeți echipamente care sunt potrivite pentru tipul de unitate pe care o dețineți. De exemplu, dacă aveți un restaurant, veți avea nevoie de echipamente diferite decât dacă aveți o cafenea.
- Bugetul: Alegeți echipamente care se încadrează în bugetul dumneavoastră.
Echipamentele de panificație sunt o investiție importantă, care vă poate ajuta să produceți produse de panificație de înaltă calitate, uniforme și consistente.
Vorbeste cu noi pe WhatsApp
Boxed:
Sticky Header:
Sticky Add To Cart
Sticky Footer:
Font:
Scrie-ne și te vom suna in maxim 30 minute!
Contacteaza-ne
Urmareste-ne
Utilaje, echipamente și accesorii Horeca la ContiGrup
Contacteaza-ne
+40 21 212 11 77Locatie
Conti Grup
Soseaua Chitilei, nr. 3, Sector 1
RomâniaEmail
office@contigrup.ro-
Cuptor Chefmate electr...
George din Bucuresti
3.114,00 leiA cerut oferta acum o ora
-
Cuptor gaz combi steam...
Maria din Pitesti
5.550,00 leiA cerut oferta acum 3 ore
-
Feliator GPR 250 mm, l...
Ioana din Constanta
470,00 leiA cerut oferta acum o zi
-
Pacojet 2
Gabriela
4.200,00 leiA cerut recent informatii despre acest produs
-
CUPTOR SMART BLUE VISI...
Cristian
5.990,00 leiEste interesat de acest produs
-
CUPTOR SMART BLUE VISI...
Cristian
5.990,00 leiEste interesat de acest produs
Acest magazin folosește cookies, ele ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Contigrup. Afla mai multe.
-
Bar și bufet